Російський диктатор владімір путін бореться з демографічною кризою в країні, яку посилює війна в Україні.

Financial Times зауважує, що одним зі способів розв’язання демографічної проблеми є викрадення та індоктринація українських дітей.

Згідно з даними ООН, станом на 2021 рік у росії було 145 млн жителів, а наприкінці 20 століття – 149 млн. Хоч до РФ і прибувають сотні тисяч мігрантів з Азії, але проблема не вирішується.

Крім того, під час COVID-19 на території країни-агресорки надлишкова смертність становила 1,1 млн осіб.

Пентагон підрахував, що за 2022 рік росія втратила на війні в Україні 120 тисяч солдатів, ще сотні тисяч громадян РФ виїхали через війну.

Через шість місяців після російського повномасштабного вторгнення в Україну путін підтримав відновлення радянської нагороди “Мати-героїня”, які виховали 10+ дітей. Її навіть встигла отримати дружина лідера Чечні Рамзана Кадирова, Медні Кадирова.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також путін оголосив 2024 рік – “роком сім’ї” у рф. Під час публічних виступів він все частіше згадує про теми родини, і як було чудово, коли жінки народжували по 10 і більше дітей. Диктатор стає одержимий демографічною проблемою, бо, на його думку, чим більше населення, тим сильніша держава.

За даними Financial Times, рішення путіна про приєднання окупованих територій може бути спробою збільшити демографічний потенціал РФ.