Ресторанна їжа – це завжди вишукано та смачно. Піти в якийсь гарний заклад дуже зручно, адже не потрібно вигадувати, що приготувати, а можна просто відпочити і насолодитися їжею. Але є одна страва, яку замовляти не варто.

Про страву, яку в ресторані замовляти небезпечно, розповів відомий шеф-кухар Гордон Рамзі у інтерв’ю виданню Town & Country. Їжа досить банальна. 

Кулінар, у якого є десятки ресторанів із зірками Мішлена по всьому світу, радить, що не варто замовляти у ресторанах саме суп дня.

В чому шкода ресторанного супу

Для того, щоб зекономити, суп в закладах харчування можуть готувати із залишків їжі. І визначити це буде дуже важко або й навіть неможливо, тому що інгредієнти просто проварюють або збивають блендером. 

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Справа в тому, що суп дня кожного разу може бути інший. Його рецептуру, найчастіше, підлаштовують саме під ті продукти, які залишились. Ви ніколи не дізнаєтесь, якої якості були компоненти, які поклали у страву. 

Особливо уважними потрібно в нових закладах. Варто спитати в офіціанта, який суп дня був вчора, а також попросити перерахувати усі компоненти страви.