Стало відомо, якою буде українська зима 2023-2024 років, до настання якої залишилися лічені години. Цікавою для багатьох інформацією поділився синоптик Ігор Кібальчич.

Як повідомляє портал Meteoprog, фахівець підкреслив, що майбутній сезон буде аномальним через небувалу кількість опадів, причому наявність снігового покриву протягом трьох місяців залишається під питанням.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Іноді на територію нашої країни заходитимуть теплі повітряні маси, тому більшість опадів протягом зими випаде у вигляді дощів, мокрого снігу, а також туманів.

Температурний режим у майбутньому холодному періоді чимось нагадуватиме торішню зиму, але з однією відмінністю. Упродовж наступних трьох місяців українцям доведеться пережити кілька етапів різкого похолодання зі зниженням стовпчиків термометрів до -15, а то й -20 градусів за Цельсієм.