Окупанти вже ведуть підготовку до можливого здійснення нового «жесту доброї волі». На ознаки, що свідчать про це, наголосив відомий військовий експерт Роман Світан.

Як передає «Телеграф», фахівець звернув увагу, що ситуація на полі бою може змусити росіян відійти на схід Херсонської області, відійшовши від Дніпра.

“Вони можуть відійти на підготовлені позиції третьої лінії оборони, яка проходить від Скадовська до Нової Каховки”, – вважає він.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вже зараз РФ займається евакуацією ближче до Криму херсонських колаборантів, представників окупаційної влади, а також архівів.

Також Світан наголосив, що можливість відходу до кримських перешийків ворог закладав під час зведення фортифікаційних споруд — на супутникових знімках можна побачити, що їхні укріпрайони розташовані з урахуванням таких планів.