Український актор Арам Арзуманян розкрив свою кримінальну минувшину: “Судимий за бійку”.

Актор, відомий своєю участю у фільмі “Скажене весілля”, сказав, що “зв’язок із кримінальним світом” виник після бійки, що відбулася ще у його юнацькі роки.

Він розповів про події, які призвели до його участі в конфлікті: “Це ніяк не пов’язано з кримінальним світом, але я судимий за бійку. Після чемпіонату України ми відсвяткували, відпочили. Потім не поділили таксі. Конфлікт виник з тренером “Беркуту”, і ми побили їх”.

Арзуманян був засуджений до “двох на чотири” роки умовного покарання. Це означає, що протягом двох років актор повинен був дотримуватися “умов злагоди”, інакше йому загрожувало суворіше покарання.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Так, судимий, умовне покарання два на чотири. Це коли два роки ти відмічаєшся, але у тебе ще там чотири роки про запас є”, – розповів Арзуманян.

Важливо відзначити, що актор стверджує, що його судимість вже у минулому. Щобільше, з’ясувалося, що бійка, за яку його судили, може бути визнана “благородною справою”, оскільки побитий “беркутівець” на цей час, за чутками, “тренує російський спецназ у Криму”.