Кінець осені буде непростим для кількох знаків зодіаку: вони опиняться на роздоріжжі і поринуть у ностальгічну меланхолію. На горизонті можуть з’явитися колишні – і це розпалить майже згасле полум’я.

Рішення відновити стосунки з колишнім партнером має бути ретельно зваженим. Астрологи застерігають: сяйво повного Місяця може розбурхати глибини емоцій, і деякі знаки відчують незрозумілу тягу до минулого.

Стрілець

Ви все частіше подумки повертатиметеся до минулого. Здається, у вашому житті є незаповнена порожнеча, місце, відведене для романтики, яке ніхто інший не зміг заповнити. Ваші стосунки з колишнім партнером були настільки яскраві, що ви щиро вірили: вам судилося до скону віку бути разом.

Але життя внесло корективи. Ймовірно, замість того, щоб взяти на себе відповідальність за свої дії, ви пішли легким шляхом, звинувачуючи в усьому свого колишнього. На себе ж ви вирішили приміряти роль партнера, який страждає.

Освітлююча сила повного місяця викриє минулі помилки, не залишаючи місця для самообману. Ви відчуєте непереборне бажання повернутися до колишнього. Ви усвідомите гірку правду: насправді ви ніколи й не хотіли розставання. Безпека та стабільність, яку забезпечував ваш колишній, поки ви були разом, були безцінні. Зрештою, ви та ваш колишній, ймовірно, виросли та засвоїли цінні уроки, поки були окремо. Можливо, зараз саме час дізнатися, чи є ще шанс для вас обох.

Близнюки

Коли ви припинили стосунки, то вірили, що це було правильне рішення. Думка про розлуку принесла відчуття звільнення та нове бажання обійняти світ. І на місяць-другий ви справді відчули смак безтурботного щастя.

Однак спогади неминуче увірвалися у ваше життя. Ви почали постійно згадувати моменти радості та щастя поряд з колишнім. Так, ви розлучилися, але в глибині душі ви визнаєте, що це були найкращі стосунки. Брак терпіння та емоційне спілкування зіграли свою роль, і тепер ця людина більше не є частиною вашого життя. Астрологи кажуть: дуже ймовірно, що колишній партнер знову увійде у ваше життя, як людина, з якою ви можете побудувати здорові та повноцінні стосунки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Водолій

Гордість завадила вам визнати свої помилки у стосунках. Хоча ви ненавидите бачити себе жертвою, останнім часом ви обрали для себе саме цю роль. Після уважних роздумів стане зрозуміло, що гнів, ревнощі та інші негативні емоції з вашого боку могли прискорити розрив.

Під яскравим світлом повного Місяця ви почнете інтенсивну самоперевірку, переосмислюючи рішення, яке спонукало до розставання. Цей період стане потужною перевіркою реальності. Не дозволяйте своїй гордості зруйнувати почуття. Зірки радять скористатися можливістю виправити те, що колись було зламано.