Лікарка паліативної допомоги Сара Веллс протягом 20 років допомагала невиліковно хворим пацієнтам і дізналася, про що вони найбільше жалкують.

The Telegraph повідомляє, що Веллс працювала з людьми, яким поставили смертельний діагноз. Йшлося про деменцію, серцеві захворювання, рак тощо. Здебільшого у них залишалося тільки декілька тижнів.

Жодна людина, яка відчувала смерть, не сказала, що хотіла б працювати в офісі. Вони шкодують, що мало часу проводили з сім’єю, про пропущені дні народження, втрачені можливості.

Виявляється, що вони б хотіли раніше зробити деякі практичні справ, як-от складання заповіту чи планування похорону.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

До прикладу, 18-річний хлопець, який мав агресивну форму раку кісток, хотів Xbox, а затята фанатка “Вімблдона” хотіла подивитися турнір з полуницею та шампанським. Жінка з раком молочної залози захотіла дівичвечір з кульками та ковбойськими капелюхами, який їй допомогли влаштувати.

32-річна жінка, яка хворіла на рак підшлункової залози, хотіла побачити, як її дитина вчиться ходити. Працівники хоспісу допомогли записати для неї відео.