Смерть – це завжди величезна біда. А якщо життя людини обривається внаслідок нещасного випадку, то все це стає трагедією подвійно.

Але часом трапляється так, що загибель настає в результаті такої безглуздої ситуації, що акцент при обговоренні цієї події, хоч-не-хоч, зміщується на те, наскільки абсурдним виявився кінець життєвого шляху загиблого.

Саме у такій ситуації опинилася мешканка Південної Австралії, ім’я якої родичі заборонили публікувати. Її смерть настала внаслідок нападу півня, коли вона зайшла до курника, щоб зібрати яйця. Птах заклював господиню і вона, в результаті, просто стікла кров’ю.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ця подія спонукала місцеву владу приділити увагу проблемі небезпеки тварин, які багатьма вважаються нешкідливими.

Було випущено попередження про те, що велику проблему для людей похилого віку можуть становити звичайні домашні коти, які мають звичку перебувати біля ніг людини, що нерідко призводить до падіння людей та отримання серйозних, у тому числі летальних травм.