У Росії назріває соціальна катастрофа, до чого її джерелом є не московські хіпстери-ліберали, за якими путінський режим полював останні роки, а справжній ядерний електорат Володимира Путіна — Z-патріоти, а точніше їхні дружини та матері.

Справа в тому, що в стані країни-агресора вже давно назріває невдоволення тим фактом, що Кремль, провівши мобілізацію, фактично позбавив учасників бойових дій можливості повернутися додому в цілісності та безпеці.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Жодних ротацій в окупаційному війську не проводиться, а режим прямо заявляє, що з фронту у вояків ЗС РФ лише два шляхи: до госпіталю з важким пораненням або на цвинтар.

Щоб висловитись проти такої політики Москви в Новосибірську через кілька днів відбудеться масштабний мітинг, в рамках якого дружини мобілізованих окупантів вимагатимуть повернути їх додому.