Багато українців, відвідавши Європу, виявили, що місцеві дівчата вкрай негативно ставляться до того, що хлопці платять за них на побаченні. Такий вчинок багато хто з них розцінює, як зазіхання на їхню незалежність, що наші співвітчизники часто сприймають з подивом.

Нещодавно українка Олени Короленко, яка проживає в Німеччині, на своїй сторінці в соцмережі поділилася думкою, що не вважає традицію ділити рахунок у ресторані навпіл нормальною. За її словами, фінансовий тягар при поході на побачення обов’язково має лежати на чоловікові.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Очікувано, у коментарях ця думка нарвалася на стіну нерозуміння та хейту.

“Ну ви вже не у своїй культурі, ви в Німеччині. Тепер адаптуйся до цього і оплачуй свою частину проклятого рахунку!”, “Я б ніколи не сподівалася, що хлопець заплатить за мене. Це зневажливо”, “Ні, крихітко, так не працює”, – написали деякі з коментаторів.