Ніж є головним інструментом на кухні, без якого не обходиться приготування жодної страви. Тим часом цей прилад має один великий недолік.

Іноді він тупиться, тому доводиться звертатися до фахівця для приведення його у належний вигляд.

При цьому існує метод, що дозволяє повернути ножу гостроту в домашніх умовах. Він не передбачає наявності будь-яких інструментів, а все, що для цього знадобиться — це, власне, точильний камінь і звичайна сіль.

У розчин, приготований за пропорцією 2 ложки солі на 1 літр води, слід помістити ніж півгодини перед заточуванням.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Завдяки цьому прилад буде точитися набагато простіше, а результат вийде якісніший.

Важливо пам’ятати, що тримати ніж у солоній воді занадто довго не слід, щоб не допустити утворення іржі.