Бруд та пилюка на підлозі — вічні проблеми будь-якої оселі. Інколи, здається, тільки закінчиш прибирання, а пил з’явився знову і доводиться починати все заново. Виявляється, існує один простий спосіб, який допоможе значно спростити прибирання.

Просто додайте до води один інгредієнт, коли ви миєте підлогу. Це — звичайний бальзам для прання, який пом’якшує тканину.

Як він працює? Більшість бальзамів для прання містять компоненти, які запобігають появі електростатичної взаємодії. Вони значно знижують електростатичність підлоги, тому пилюка просто менше притягується до її поверхні.

Як застосовувати бальзам для прання під час прибирання оселі? Все дуже просто: до відра з водою додайте кілька крапель улюбленого бальзаму, який ви використовуєте для прання білизни. Ретельно розмішайте і після цього ставайте до миття підлоги.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Додатково будинок наповниться приємним ароматом, який залишатиметься ще довго після закінчення прибирання.

Важливо пам’ятати, що цей метод підходить лише для твердої підлоги, зокрема ламінату, плитки чи паркету, а ось килимове покриття такою водою мити не можна.