Існує ймовірність закінчення збройного конфлікту в Україні до кінця 2024 року, вважає ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман.

В інтерв’ю OBOZ.UA він розповів, що українцям та західним партнерам України треба остаточно вирішити, що саме називати перемогою.

За словами Гетьмана, шанси закінчення війни у 2024 році є, але у нас немає загальнодержавної концепції розуміння перемоги. Оскільки багато людей, зокрема армія, суспільство, Захід, вкладають у це значення свої сенси. У цьому контексті він навів приклади: вигнання російських окупантів з території України, повернення до кордонів 24 лютого 2022 року, вихід на кордони 1991 року, знищення Кремля.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Українські військові вважають, що ворога треба знищувати, де б він не був, зокрема і на його території. Інакше росія знову збере сили та повторно здійснить наступ на Україну. Проте іноземні партнери не погодяться на такі дії.

Якщо ж ЗСУ перейдуть кордон і почнуть вести бойові дії в росії, то багато людей розповідатимуть, що Україна стала агресором та напала на суверенну державу. Визначеність у цьому питання може бути досягнути на кінця 2024 року.