Російський пропагандистський телеканал Russia Today 7 листопада показав колишнього українського нардепа Олега Царьова, який перебував у реанімації після невдалого замаху на його життя.

У короткому відео колаборант Царьов сказав: “Хочу сказати, що терористів ніхто не боїться, нехай вони бояться. Рано чи пізно вони дадуть відповідь за замах, за акти терору, за війну, за те, що вони вчинили з Україною”.

Коли Царьов спілкувався з журналістами, не було помітно, чи має він фізичні ушкодження. Він говорив чітко та ясно.

Однак на камеру зізнався, що перше після замаху вийшов на свіже повітря: “Я зміг сьогодні перший раз вийти на вулицю, раніше не випускали”.

Нагадаємо, замах на Царьова було скоєно 27 жовтня у Ялті. За даними російських ЗМІ, він отримав два вогнепальні поранення.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

31 жовтня ФСБ РФ заявила про затримання в Ялті координатора замаху на Царьова. Було заявлено, що він діяв за завданням українських спецслужб.

“Координатором замаху на Царьова є 46-річний громадянин РФ, мешканець м. Ялти, який за завданням СБУ організував стеження за Царьовим. Чоловік затриманий, він дав свідчення”, – йшлося у повідомленні.