Бойовики ХАМАС похвалилися затриманням “ізраїльського офіцера”, але на світлині, яку вони опублікували, виявися екснардеп-зрадник Віктор Медведчук. Він є кумом чинного російського президента владіміра путіна.

Терористи заявили, що взяли у полон офіцера ЦАХАЛ Іцхака Бріка. За їхніми словами, саме він керував підготовкою Армії оборони Ізраїлю до наземної операції на території Сектору Гази.

Палестинські ЗМІ замість фото Бріка поширили фото Медведчука. Така інформація з’явилася 28 жовтня у медіа, наближених до ХАМАС. Бойовики наголосили, що їхня воєнізована бригада Аль-Кассам мала значний успіх. Вони спіймали ізраїльського офіцера у відставці, а подію назвали дуже “радісною”. Проте з цим полоненим військовим стався справжній конфуз.

Замість Бріка на фото був кум путіна. Водночас ізраїльські медіа не повідомляли про те, що справжній офіцер опинився у полоні палестинців.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нині Брік аналізує військові події, дає коментарі пресі та є радником в Армії оборони Ізраїлю.

Який справжній вигляд має Іцхак Брік, якого нібито затримали бойовики ХАМАС?