У людства, схоже, з’явилася перша офіційно підтверджена фотографія НЛО. Йдеться про кадр, зроблений 14 лютого 2010 року біля водосховища Ель-Єсо в Чилі.

Там місцеві жителі, відпочиваючи на березі, зробили кілька кадрів гірських пейзажів, після чого помітили на фото незвичайний об’єкт помаранчевого кольору, що світиться.

Цей знімок пізніше передали до Національного центру авіаційних повідомлень про аномальні явища, де після вивчення дійшли висновку, що на фото знято “невідомий повітряний феномен”.

Після цього такий самий висновок зробили в Університеті Олбані, а згодом висновок експертів підтвердили у програмі «Доказ є» на каналі History Channel.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нарешті, через 13 років за дослідження фотографії взялися знову. Знімок довгий час вивчали метеорологи та астрономи, але й вони не змогли знайти «земного» пояснення фотографії.

У зв’язку з цим фахівці зробили висновок, що туристами було знято «невідомий літаючий об’єкт», при цьому зазначається, що зовсім необов’язково йдеться про інопланетян.