Баклажани є справжньою знахідкою при приготуванні холодних закусок, але цей овоч також можна запікати і навіть смажити в клярі.

Щоб приготувати таку страву, нам знадобляться:

3 баклажани
3 л води
4 яйця
1 ст. л. майонезу
1 ч. л. гірчиці
250 г панірувальних сухарів
1 склянка борошна
спеції

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Спосіб приготування:

1) нарізаємо овоч як на картинці
2) опускаємо баклажани в киплячу підсолену воду і варимо протягом хвилини
3) робимо кляр – змішуємо яйця, сіль, перець, майонез та гірчицю.
4) в іншій ємності змішуємо сухарі, борошно та приправи
5) обвалюємо баклажан спочатку в сухій суміші, а потім у яєчній.
6) кладемо на сковороду і смажимо до золотистої скоринки.