Конфлікт між продюсером Ігорем Кондратюком та співаком Віталієм Козловським продовжує наростати. Продюсер звинуватив артиста у небажанні віддати борги. Це триває 10-й рік.

Кондратюк запевнив, що співак має виплатити борг і суд це підтвердив, однак Козловський уникає сплати – він винен мільйони, а відраховує сотні.

За його словами, артист виплатив лише близько пів мільйона, а мав би заплатити до 2 млн.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Він же тупо зухвало накручував позови! Ось тому й такі суми. Так, не платив як годиться – звідси й такі борги. У 2019 і 2020 нічого не платив. А ще давав інтерв’ю про якісь 100-тисячні гонорари на концертах минулого року. З яких мав би відраховувати мені, а – не відраховував”, – сказав Кондратюк.

Раніше Козловський запропонував Кондратюку мирну угоду, однак продюсер сказав, що він не може зупинити процес стягування боргу, оскільки це визначає відповідний державний орган.