У ніч на 27 жовтня невідомий підстрелив зрадника Олега Царьова. У колишнього депутата двічі вистрілили у Ялті на території санаторію, де він мешкав.

Український журналіст Денис Казанський вважає, що Царьова могли спробувати усунути, або “попередити” за вказівкою Кремля, оскільки російській владі не подобалися його останні заяви щодо Пригожина, російської армії та щодо війни загалом.

Казанський пригадав, як російський пропагандист Володимир Соловйов називав ексдепутата “подвійним агентом”. А ще – погрожував йому розправою.

“У нього було дуже багато ворогів у Росії на найвищому рівні”, – зауважив він.

Тим часом сплили деякі подробиці стосовно Царьова. Російські пабліки повідомляють, що за кілька днів до замаху політик їзди до Москви. Після повернення він сказав, що має побути наодинці, оскільки у нього заплановані переговори по відеоконференції.

Заступник Олега Царьова із ялтинського санаторію ім. Кірова повідомив, що ніхто з оточення колишнього депутата нічого не знає по замах на Царьова.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Люди, які перебувають на території санаторію з самого ранку, жодних спецзаходів та оточень із силовиками не спостерігали”, – пише телеграм-канал ВЧК-ОДПУ.

Нині стверджується, що Царьов у реанімації й що його можуть транспортувати до Москви.

“Цілком можливо, що ФСБ вирішила “здивувати” громадськість, нібито запобігли гучним злочинам”, – зауважує російський паблік.