У тимчасово окупованому Криму скоєно напад на колишнього нардепа і зрадника України Олега Царьова. Подія сталася у ніч проти 27 жовтня у Ялті на території санаторію імені Кірова. Нині колаборант перебуває у реанімації.

Спочатку низка Telegram-каналів повідомила, що Царьова нібито підрізали у власному будинку. Мовляв, трапилась якась п’яна сварка, яку намагалися приховати. Про це написав український журналіст Денис Казанський.

За повідомленням місцевих телеграм-каналів, до будинку Царьова під’їхали швидкі та поліцейські автомобілі. Територію оточили, на появу сторонніх реагували агресивно.

Своєю чергою колаборант Володимир Рогов повідомив, що у Царьова стріляли.

“Стан Олега дуже тяжкий. На цей момент він у реанімації. Жодної поножовщини не було. У Олега стріляли”, – зазначив Рогов.

Інформацію про замах на колаборанта підтвердили його рідні. Про це написав адмін Telegram-каналу Олега Царьова. Він також розповів трохи подробиць нападу. Адмін зазначив, що близько опівночі на території санаторію імені Кірова у Ялті, де мешкає зрадник, у нього нібито двічі стріляли.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Адмін повідомив, що наразі немає жодної інформації про нападника.

“На момент прибуття карети швидкої допомоги Олег був непритомний, з великою крововтратою. Інформації про стан здоров’я на даний момент немає”, – йдеться у повідомленні на каналі колаборанта.