У Росії керівник Карачаєво-Черкесії Рашид Темрєзов вручив нагороду синові глави Чечні Рамзана Кадирова 15-річному Адаму. Синові чеченського диктатора вручили найвищу держнагороду республіки – орден «За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою».

Темрєзов сказав, що Адам Кадиров відзначений такою нагородою “за особистий внесок у розвиток міжнаціональної та міжрегіональної єдності, а також зміцнення традиційних ісламських цінностей”.

До цього Адама нагороджував глава Татарстану Рустам Мінніханов – він вручив синові Кадирова орден «Дуслик».

Кількома днями раніше Адам отримав звання Героя Чечні.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ці всі нагородження відбулися після скандальної заяви депутата Держради Татарстану Азата Хамаєва. Він розкритикував голову Чечні Рамзана Кадирова за те, що його 15-річний син Адам побив обвинуваченого в підпалі Корану Микиту Журавеля, а потім отримав звання Героя Чеченської Республіки. Потім депутата змусили перепросити за свою заяву.

Нагадаємо, восени 2023 року Рамзан Кадиров опублікував у соцмережах відео, як його син Адам у СІЗО побив затриманого Микиту Журавеля.