Українські Збройні сили намагаються максимально знищити потенціал армії Російської Федерації. Наразі бойові дії ведуться і на території анексованого Криму.

Про це в ефірі телемарафону повідомила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк.

“Їм постійно щось вважається. Вони відчувають себе в Україні все глибше і глибше, розуміючи, що ми боремося за свої території, і що Крим – це Україна, і там ведуться бойові дії. Навіть тоді, коли їм здається, що там досить спокійно, і їхнє ПВО працює. Насправді, ситуація з нашого боку скоординована таким чином, що наша задача на даному етапі – максимально знищити потенціал ворога – все те, що він ще може застосувати”, – наголосила вона.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Гуменюк зауважує, що напередодні росіяни вивели на бойове чергування два фрегати – це ракетоносії, споряджені 16 “Калібрами”.

“Якусь обстановку в Чорному морі вони намагаються розвивати. Сили оборони мають реагувати. Поки що підбивати підсумки зарано, але думаю, що результати всіх порадують”, – додала Гуменюк.