Екстрасенс Марія Тиха шокувала українців своїм статком. Відкрити завісу особистого життя спадкова відьма-некромант наважилася на шоу «Моя суперродина».

У рамках проекту 27-річна екстрасенс розповіла, що вже заробила на три квартири, а також елітне авто із власним водієм. Носить Марія виключно речі від модних брендів, а в шафі у неї вдома аж 12 шуб та розсипи діамантів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Звичайно, не шкодує Тиха грошей і на свою зовнішність. Крім пластичних операцій вона регулярно відвідує салони краси, де найкращі фахівці міста здійснюють догляд за її волоссям, шкірою та нігтями.

Всі свої гроші Марія заробляє завдяки своїм здібностям, і відбою від клієнтів відьма не має. Одна лише консультація, яких у неї в черзі на місяць наперед, коштує 12 тисяч гривень, а ціни на магічні ритуали розпочинаються від 1 тисячі доларів.