Російський диктатор Володимир Путін і прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан провели несподівану зустріч у Пекіні. Тривалість та зміст переговорів залишаються невідомими для громадськості.

Зустріч відбулася в резиденції Путіна, куди Орбан прибув особисто.

РосЗМІ повідомляють, що Путін під час зустрічі сказав: “У сучасних геополітичних умовах немає змоги підтримувати контакти та розвивати відносини з іншими країнами”. Проте він висловив задоволення зі збереження та розвитку відносин між Росією та Угорщиною, назвавши Угорщину однією з країн Європи, з якою відносини продовжуються.

Прем’єр-міністр Віктор Орбан відзначив, що Угорщина ніколи не опинялася в такій складній ситуації, як зараз, і завжди бажала підтримувати конструктивні відносини з Росією.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У Facebook Орбана з’явилося фото зустрічі із президентом РФ. Під фото міститься запис, що сторони обговорили ситуацію в Україні.

“Зустріч з президентом Путіним. Сьогодні всіх в Європі хвилює одне питання: чи буде припинення вогню в Україні? Для нас, угорців, головне, щоб по сусідству у нас зупинились потоки біженців, санкції та бойові дії”, – зазначив Орбан.