Російський диктатор владімір путін вважає, що треба готуватися до війни, якщо хочеш миру.

За його словами, США вже нібито проводять підготовку, щоб воювати з росією та Китаєм. Про це путін сказав пропагандистам.

Президент РФ наголосив, що “готуємося до війни”, бо варто зважати на стародавній принцип: “хочеш війни – готуйся до війни”. Нібито росія і справді хоче миру, але, якщо Штати будуть воювати з РФ, то це зовсім інша війна.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також путін вдався до цинічних порівнянь війни в Україні, куди вдерлися російські окупанти, та в Ізраїлі. За його словами, “спеціальна воєнна операція” – це зовсім інше, аніж те, що нині сталося на Близькому Сході.

Диктатор зауважив, що між великими ядерними державами також може відбутися війна, а не як в Україні “СВО”. Але нібито люди при здоровому глузі до такого не дійдуть. Ймовірність війни насторожує РФ. Проте у Кремлі вважають, що буде дурним рішенням воювати одразу із росією та Китаєм.