Розмірковуючи про схуднення, більшість людей в першу чергу згадує про їжу, але не менш сильний вплив на нашу фігуру надає рідина, яку ми споживаємо протягом дня.

При чому велика кількість калорій містить не лише газовану воду, про що всі ми знаємо вже давно. Є ще, як мінімум, 3 популярні види напоїв, які, при частому вживанні, здатні додати кілька зайвих кілограмів.

1) Чай та кава

Звичайно ж, у чистому вигляді ні перший ні другий напій калорій не містять, але ось цукор, молоко, вершки, сиропи, зефір, які ми любимо додавати, користі нашій фігурі не приносять.

2) Пакетовані соки

Вважають, що соки з упаковки — це корисна альтернатива солодкій воді. Але насправді крім цукру в їхньому складі нічого немає.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

3) Алкоголь

Не багато хто знає, але алкоголь є вельми калорійним продуктом. Наприклад, в 100 мл пива міститься 45 ккал, а такій кількості коньяку — всі 239 ккал.