Головне управління розвідки України поділилося лякаючими планами росіян на наступний рік. Їх оприлюднив офіційний представник ГУР Вадим Скібіцький.

Як передає Politeka, він розповів, що Москва серйозно налаштована на збільшення виробництва озброєнь у 2024 році і поставили собі за мету виготовити не менше 2,1 мільйона боєприпасів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Скибицького, ще до початку літа ворог використав на фронті боєприпаси із радянських складів, які за роки зберігання втратили необхідні якості. Вичерпавши запаси, Кремль почав шукати снаряди країн-союзниць, а також активізував створення нових виробничих ліній.

Цим, проте, підготовка РФ до затяжної війни не обмежується. Росіяни проводять заходи щодо відновлення 104 повітряно-десантної дивізії РФ, формують нові армії, знімають із зберігання важку техніку, артилерійські системи.