Внаслідок нападу бойовиків ХАМАСу на Ізраїль, постраждали сотні людей. Жителі намагаються залишити південь країни після початку бойових дій з боку терористів-ісламістів.

Про це в етері телемарафон розповіла Катерина Разгонова, яка мешкає в ізраїльському місті Беер-Шева, що у південній частині Ізраїлю.

За її словами, за 20 км від її міста розташоване інше місто Офакім, де вже у перший день палестинського вторгнення було багато постраждалих. Ситуація в населеному пункті була важка.

При цьому з Офікіма везуть постраждалих до лікарні Беер-Шева. Загалом жителі півдня тікають в центр та на північ Ізраїлю, де обстрілів немає.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Очевидиця розповіла, що Сектор Гази почав атакувати Ізраїль близько 7-ї години ранку 7 жовтня. У Беер-Шеві було гучно, але влучань не було, на відміну від інших. Були влучання по цивільних об’єктах та житлових будинках.

Здебільшого у містах є організовані укриття, але проблемно, що вони не завжди відчинені. Якщо лунає повітряна тривога, то влада може сповістити про план дій для населення.