Квашена капуста є однією з найкорисніших і найсмачніших «зимових» страв. Щоправда, часто трапляється так, що продукт у процесі закваски набуває непотрібних якостей. Йдеться про зайву м’якість і навіть появу слизу.

Як кажуть професійні кулінари, таке можливо, якщо припуститися однієї помилки на етапі приготування.

Виявляється, капуста стає м’якою та слизькою, якщо додати до неї невідповідний вид солі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Багато хто в побуті користується йодованою сіллю і її ж додають у закрутки. Ось тільки у випадку з капустою робити це не можна.

Річ у тому, що йодована сіль діє як антисептик і перешкоджає молочнокислому бродінню, що і проявляється у вигляді зміни текстури продукту.