Деруни люблять майже всі, та й готувати цю страву досить просто. І тим не менш, багато господинь роблять одну і ту ж помилку, через яку смак у картопляних ласощів виходить не таким, як потрібно.

Йдеться про додавання до картопляної основи курячих яєць, чого робити в жодному разі не можна.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Замінити цей продукт, якщо ви звикли до його властивостей, можна за допомогою крохмалю.

Деруни без яєць, але з додаванням невеликої кількості крохмалю завжди виходять м’якими та пишними, а скоринка у них апетитно хрумтить.