Щоб приготувати м’ясний суп без засмаження, нам знадобляться такі інгредієнти:

Свинина – 300 г
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Картопля – 2 шт.
Вода – 2 л
Сіль, перець – на смак.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Спосіб приготування:

1) М’ясо нарізаємо кубиками і складаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь.
2) На початку закипання знімаємо піну, додаємо цибулю і моркву в цілому вигляді, накриваємо кришкою і на малому вогні варимо близько 1 години.
3) Додаємо картоплю, порізану часточками, варимо ще 15 хвилин.
4) Робимо мариновану цибулю: овоч ріжемо півкільцями, додаємо трохи цукру, оцту та кропу, після чого даємо настоятися 15 хвилин.
5) Додаємо цибулю в тарілку перед подачею.