Щоб приготувати закуску з сезонного перцю, нам знадобляться такі інгредієнти:

солодкий болгарський перець – 10 шт
гострий перець – 1 шт
кріп та петрушка
часник – 3 зубчики
рослинна олія – 100 мл
сіль – 1,5 ч.л.
цукор – 1 ст.
яблучний оцет – 2 ст.

Спосіб приготування:

Перець миємо, ріжемо навпіл, витягаємо серединку і відправляємо запікатися в духовку на пів години

По готовності овоч перекладаємо в глибоку миску, накриваємо її харчовою плівкою та залишаємо так на 10 хвилин

Видаляємо з перцю шкірку

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Поєднуємо всі інгредієнти для маринаду, після чого додаємо перець і залишаємо його на пів години.

Готово!