Щоб приготувати закуску з сезонного перцю, нам знадобляться такі інгредієнти:
солодкий болгарський перець – 10 шт
гострий перець – 1 шт
кріп та петрушка
часник – 3 зубчики
рослинна олія – 100 мл
сіль – 1,5 ч.л.
цукор – 1 ст.
яблучний оцет – 2 ст.
Спосіб приготування:
Перець миємо, ріжемо навпіл, витягаємо серединку і відправляємо запікатися в духовку на пів години
По готовності овоч перекладаємо в глибоку миску, накриваємо її харчовою плівкою та залишаємо так на 10 хвилин
Видаляємо з перцю шкірку
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Поєднуємо всі інгредієнти для маринаду, після чого додаємо перець і залишаємо його на пів години.
Готово!