Єгор Фірсов, колишній народний депутат України 7-го і 8-го скликань, який в цей час перебуває на фронті, поділився відеозаписом знищення складу боєприпасів та піхоти противника.

У своєму Facebook-пості він розповів, що ворожий склад боєприпасів був занесений російськими бойовиками до бліндажа вночі та ретельно маскувався.

“Ми тривалий час спостерігали за бліндажем. Але командир поставив завдання уражати склад в той момент, коли там знаходиться ворожа піхота. Ми так і зробили. “Орки” впали на пастку, коли один з них вийшов “попісяти”, тут ми їх і впіймали”, – написав Фірсов.

Він також зазначив, що бліндаж з боєприпасами та піхотою був знищений за допомогою дрону-камікадзе.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У своєму повідомленні він вказав, що командир навчає військовослужбовців складати звіти про ураження ворожих позицій і техніки “не просто на папері, а разом з відео”.

“Завдяки відеозаписам ми можемо аналізувати наші дії, самовдосконалюватись, навчати інших і надавати звіти про нашу роботу. І саме це ми й робимо”, – пояснив Фірсов.