Путінському посібнику главі Чечні Рамзану Кадирову залишилося правити чеченським народом не довго – стан його здоров’я вказує на те, що він може померти будь-якої миті.

Російський опозиційний політик та журналіст Ігор Яковенко в інтерв’ю OBOZREVATEL зазначив, що “хвороба Кадирова очевидна”.

“Розпухле обличчя, дуже утруднене мовлення, переважно прориваються лише якісь окремі звуки. Зрозуміти нічого неможливо”, – зауважив він.

Яковенко каже, що кремлівська влада завжди приховує справжній стан справ, тож виключенням не стало й те, що відбувається з керівником Чечні.

Після смерті Кадирова, вважає журналіст, почнуться проблеми з призначенням наступників.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Думаю, що очікування того, що в Чечні буде повстання, марні. Нічого не буде. Нині Чечня перебуває під дуже жорстким контролем, з одного боку, російських військ, а з іншого боку, кадировським режимом вирощено угруповання із золотими пістолетами. Тому, гадаю, ніякої смути не буде”, – сказав Яковенко.

На його думку, російському диктатору важливо, аби Кадиров був живий, навіть якщо це буде кома: “Путін зацікавлений, щоб Кадиров хоч у вегетативному стані, але продовжував керувати Чечнею”.