Лідер Чечні попри повідомлення, що він лише навідувався до дядька в лікарні, насправді хворий. Стан Рамзана Кадирова важкий.

В українській розвідці кажуть: “Як і Путін поки не помер, Кадиров — теж. Його стан здоров’я важкий, але він все ще живий”.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов сказав, що відео, які постяться у Телеграм-каналі Кадирова можуть бути або старими, або на них демонструють двійника чеченського керівника.

“Якщо людина добре почувається, то неважко запостити нормальне інформативне, актуальне відео, яке б зняло всі питання. Але вони цього не можуть зняти, тому що проблеми існують”, — зазначив Юсов.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Раніше повідомлялося, що лідер Чечні переніс низку невдалих медичних втручань, зокрема, у нього нібито не прижилася нирка, яку йому пересадили в Еміратах.

Юсов також нагадав, що лідер Чечні офіційно знаходиться у відпустці й обов’язки голови республіки виконує глава чеченського кабінету Муслім Хучієв.