Російський депутат Державної думи Андрій Гурульов заявив, що не вірить повідомленням Міноборони Росії щодо ситуації на фронті. Він вважає, що росіянам брешуть та прикрашають ситуацію.

У своєму Telegram він заявив, що командування окупаційних військ свідомо приховує значні втрати та мовчить про поразки росіян.

На його думку, така ситуація лише поглиблює проблеми в російській армії.

“Українці перейшли до тактики видавлювання, масовано застосовують касетні снаряди, завдають вогневої поразки по опорних пунктах наших підрозділів, штурмових груп, у них багато боєприпасів, вони намагаються випалити абсолютно все. Так, така ситуація змушує наші війська відходити углиб”, – написав він.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Гурульов каже, що ЗСУ створили умови, за яких окупанти не можуть застосовувати протитанкові керовані ракети. Він заявив по небезпеку й для російської військової авіації — гелікоптери та винищувачі надто доступні для українських ПЗРК.

Згодом в етері пропагандистського каналу “Соловйов Live” депутат заявив: “Перемогу віддаляє від нас тільки одна наша серйозна біда – брехня. Так, її поменшало, ніж було на початку війни, але вона є… Брехливі доповіді, на жаль, призводять до неправильних рішень на різних рівнях”.