У вересні президент України Володимир Зеленський запланував візит до Вашингтона. У нього відбудеться зустріч з американським президентом Джо Байденом та з сенаторами США.

Українські ЗМІ помітили, що перед візитом до США Зеленський різко змінив імідж. Зокрема, він чи не вперше від початку повномасштабного російського вторгнення перевдягнув звичний для всіх одяг темно-гірчичного кольору (хакі).

На початку 2022 року журналісти поцікавилися у Зеленського, чому він завжди у тому самому одязі – футболці кольору хакі та флісці того ж кольору. Подібний одяг він обирав навіть для закордонних візитів, щоправда, футболки міняв на світшоти, светри або сорочки кольору хакі.

Тоді президент пояснив, що в країні війна, тому він не бачить для себе інших предметів гардероба. Він пояснив, що отримує одяг від дизайнерів, навіть від військових. І йому за честь одягати на себе речі, що наближають його до них.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Однак під час останніх відеозвернень Зеленського на ньому помітили спочатку футболку з тризубом чорного кольору, а потім й чорну сорочку.

Журналісти вважають, що президент перед візитом до США вирішив наблизити свій зовнішній вигляд до класики.