Щоб приготувати баклажани на зимовий період нам знадобляться такі інгредієнти:
баклажани – 1 кг;
солодкий болгарський перець – 400 г;
олія рослинна – 100 гр;
часник – 1 головка;
перець гіркий – 1 шт.;
сіль за смаком;
цукор – 1 ст. л.;
оцет 9% – 100 мл.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Спосіб приготування:
- Миємо та нарізаємо кубиками баклажани.
- Солимо овоч і залишаємо настояюватися 2 години.
- Тим часом перекручуємо в м’ясорубці солодкий перець, часник і гіркий перець, вливаємо в масу оцет і олію.
- Баклажани віджимаємо від рідини та відправляємо на сковорідку, де обсмажуємо до 20 хвилин.
- Перечно-часникову суміш виливаємо в каструлю, доводимо до кипіння.
- Додаємо баклажани.
- Додаємо сіль, цукор, перемішуємо і знову кип’ятимо.
- Дістаємо овочеву суміш і розкладаємо по стерильним банкам.
- Закочуємо їх кришками і укутуємо до повного остигання.
Только что написал(а)
смотреть
пишет сообщение