15 вересня бійці Третьої окремої штурмової бригади деокупували на Донецькому напрямку селище Андріївка, що відкрило для ЗСУ дорогу для подальшого наступу.

Під час боїв 3 ОШБр розбила вщент 72 бригаду армії РФ. Зокрема, було знищено й російське командування – двох командирів батальйону “Ведмедя” та “Шайтана”.

Як повідомили бійці 3 ОШБр, під час зачистки селища, від якого залишилася хіба що згадка на карті, у небо було здійнято безпілотник, з якого один з командирів на псевдо “Сліп” через гучномовець запропонував окупантам здаватися в полон. Інакше, пообіцяв він, українські бійці зачистять всі їхні позиції та ліквідують усіх окупантів, що будуть намагатися вести бойові дії.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На роздуми окупантам дали 10 хвилин. Командир 2 штурмового батальйону пообіцяв росіянам, що здадуться в полон зберегти їхнє життя та відправити до табору, де вони чекатимуть на обмін.

У результаті частина окупантів погодилась здатися.