Колишній капітан збірної України Анатолій Тимощук сором’язливо відмовився коментувати його позбавлення всіх нагород та виключення зі списку гравців національної команди. Зрадник рідної країни, який продовжує замовчувати ганебну агресію Росії, так відреагував на запитання журналістів.

Про це Тимощук заявив в інтерв’ю виданню “РБ Спорт”. “На це питання я не відповідатиму”, – сказав нині помічник головного тренера “Зеніту” після матчу на згадку про вихованця одеського “Чорноморця” Іллю Цимбаларе. Поєдинок у Москві мав зібрати багатьох зірок світового футболу, проте всі вони відмовилися їхати в країну-агресорку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, що Анатолій відмовився засуджувати Росію за напад на Україну і лише зміг видавити із себе невеликий сторіс в Instagram, у якому просто закликав до миру.