У Німеччині проходять Ігри нескорених, засновані молодшим сином британського монарха Карла III герцогом Сассекським. Принц Гаррі прибув у Дюссельдорф разом з дружиною Меган Маркл та зустрівся з українськими спортсменами.

Зокрема, коли Гаррі проходив повз трибуну українських вболівальників, то привітався з ними. А потім він помітив й українських учасників Ігор нескорених. Більшість із них мають ампутовані кінцівки через участь у війні проти росіян.

Герцог Сассекський підійшов до українців та став на коліно, аби сфотографуватися з ними.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Коли Гаррі фотографувався з чоловіком, що втратив обидві ноги, він просив присутніх відійти, аби не заважати. Українці, розчулені таким жестом герцога Сассекського, дякували йому за підтримку українських спортсменів.

Кенійська сенаторка Глорія Орвоба, яка стала свідком цього вчинку Гаррі, зауважила: “Він такий людяний, він такий приземлений, і він спілкується з людьми”.