Українська “королева ночі”, співачка Ольга Полякова з 2004 року живе у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Коли вони познайомилися, він був мільйонером.

У день, коли Вадим вперше побачив Ольгу, вона співала на честь його дня народження, яке Буряковський відзначав на кораблі.

Любовний трикутник

Якось Вадим повідомляв журналістам, що Ольга так йому сподобалася, що він на наступний день після святкування почав шукати її номер телефону, аби запросити на побачення. І хоча на той момент він вже був одружений, 40-річний бізнесмен зрозумів, що закохався у тоді ще маловідому 23-річну співачку.

Сама Полякова каже, що теж перебувала у стосунках, тож спочатку вони з Вадимом “просто дружили”. Коли ж зрозуміли, що нестримно закохані, розірвали попередні стосунки та почали жити разом.

Весілля Ольги та Вадима

Співачка каже, що коли вони жили ще не в шлюбі, вона завагітніла. Коли дізналася про це, то одразу не повідомила Вадиму радісну новину. Коли ж він дізнався про вагітність Ольги, то одразу освідчився.

Чи стала різниця у віці завадою для стосунків

Ольга каже, що їхні спільні знайомі вважали, що вона з Вадимом заради грошей і що через різницю у віці в 16 років їхній шлюб не буде тривалим. Однак Полякова досі у шлюбі з Буряковським.

Важкі характери

Якось Ольга розповіла, що у її чоловіка був агресивний характер. Її попереджали навіть, що він може якось вибухнути й підняти на неї руку. Однак у шлюбі з Ольгою характер Вадима змінився.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Усі люди, які його знали, кажуть – він перестав битися, перестав узагалі бути агресивним. Але паралельно із цим у нього зникла ця тема – привертати до себе увагу”, – пояснювала співачка.

Доходило діло й до рішення розлучитися

Полякова не приховує, що у них з чоловіком бувають сварки. Інколи вони завершувалися розмовами про необхідність розлучитися.

Якось Ольга сказала, що під час чергової сварки чоловік сказав: розлучаймося. Він пообіцяв, що залишить їй все майно і вона буде забезпеченою жінкою, проте розлученою. Однак Полякова вважає, що їй не потрібне все його майно, якщо у її житті не буде Вадима.