Яблучний пиріг – універсальне частування, яке подобається практично всім. Але готувати його правильно і до того ж швидко, вміють далеко не всі.
У зв’язку з цим пропонуємо вам ознайомитися з рецептом ласощів від фудблогера Владлени Росакевич, яким вона нещодавно поділилася на своїй сторінці в Instagram.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Отже, для приготування яблучного пирога нам знадобляться:
- яблука – 5-6 шт
- замінник яєць – 4 ч. л.
- вода – 200 мл
- мед – 1 ст. л.
- рисове молоко – 150 мл
- борошно без глютену – 100 г
- розпушувач – 1 ч. л.
- кокосова олія – 20 г
Спосіб приготування:
- Чистимо яблука від шкірки і ріжемо слайсером, після чого подрібнюємо
- Заливаємо водою замінник яєць, залишаємо на 5 хвилин
- До маси, що вийшла, додаємо мед і молоко
- Далі всипаємо борошно та розпушувач і знову перемішуємо
- Додаємо олію та яблука, доводимо тісто до однорідної текстури.
- Виливаємо у форму та запікаємо при 180 градусах 45 хвилин.
Только что написал(а)
смотреть
пишет сообщение