Яблучний пиріг – універсальне частування, яке подобається практично всім. Але готувати його правильно і до того ж швидко, вміють далеко не всі.

У зв’язку з цим пропонуємо вам ознайомитися з рецептом ласощів від фудблогера Владлени Росакевич, яким вона нещодавно поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Отже, для приготування яблучного пирога нам знадобляться:

  • яблука – 5-6 шт
  • замінник яєць – 4 ч. л.
  • вода – 200 мл
  • мед – 1 ст. л.
  • рисове молоко – 150 мл
  • борошно без глютену – 100 г
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • кокосова олія – 20 г

Спосіб приготування:

  1. Чистимо яблука від шкірки і ріжемо слайсером, після чого подрібнюємо
  2. Заливаємо водою замінник яєць, залишаємо на 5 хвилин
  3. До маси, що вийшла, додаємо мед і молоко
  4. Далі всипаємо борошно та розпушувач і знову перемішуємо
  5. Додаємо олію та яблука, доводимо тісто до однорідної текстури.
  6. Виливаємо у форму та запікаємо при 180 градусах 45 хвилин.