Після загибелі в авіакатастрофі власника приватної військової “Вагнер” Євгена Пригожина його спадкоємцями мали стати дружина та діти загиблого, однак увесь спадок отримав лише 25-річний син головного вагнерівця Павло.

Днями стало відомо, що у Федеральному реєстрі спадкових справ РФ з’явилася згадка про спадщину Пригожина. Її зареєстрував нотаріус Анатолій Акуленко з Нотаріальної палати Санкт-Петербурга. У картці зазначається дата народження спадкодавця (1 червня 1961 року), а також номер спадкової справи – 24/2023.

Канал ВЧК-ОГПУ з посиланням на джерела повідомив, та активи загиблий переписав лише на сина Павла.

По смерті Євгена Пригожина залишилося троє дітей — син Павло (народився 1998 року), а також донька Поліна (народилася 1992 року) та Вероніка (народилася 2005 року).

Раніше Павло Пригожин став власником великого петербурзького бізнес-центру Sinop на Синопській набережній. Його називають власником компаній “Лахта Парк” та “Лахта Плаза”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ще за життя Пригожина його менша донька отримала активи ТОВ “Ред Старс” – компанії, яка володіє готелем Red Stars Hotel в центрі Санкт-Петербурга.

Тим часом джерела видання NYT зазначають, що Павлу Пригожину швидше за все знадобиться схвалення Кремля на операції з активами загиблого батька.