Сезон баклажанів триває, а це означає, що багато хто зараз регулярно купує цей овоч на ринках і в супермаркетах.

При цьому часто недобросовісні продавці змішують свіжий товар з тим, який починає псуватися.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Відрізнити ж хороший баклажан від того, що полежав дуже просто. Зіпсований овоч видає себе такими ознаками:

1) Зморщена шкірка
2) Занадто м’яка текстура
3) Коричневі плями
4) М’якуш при розрізі занадто рухливий
5) Наявність плісняви
6) Відсутність запаху грибів (така ознака притаманна свіжим баклажанам).