В останні тижні на територію Росії обрушилася справжня хвиля ударів. По військових об’єктах країни-агресора один за одним прокотилися серії численних вибухів.

Показовим стало те, що тепер у безпосередній небезпеці тепер перебувають не лише прикордонні Курська, Білгородська та Брянські області, а й, наприклад, Псковська.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Попри те, що ця область впритул межує з країною НАТО Естонією, жодних заходів безпеки військове командування росіян не передбачило, тому удар по місцю базування десантних літаків виявився успішним.

«У них немає достатньої кількості ЗРК, система ППО дірка геть-чисто. Зняти ЗРК з фронту вони теж не можуть зараз, а якщо зніматимуть, то це для нас ще краще, будуть вільні зони для польотів нашої авіації», — пояснив у якому зараз положенні РФ військовий експерт Роман Світан.