Маттіа Агуцці – 35-річний мешканець Італії, врятував маленьку дівчинку, що випала з вікна п’ятого поверху. Чоловік упіймав її в руки прямо на льоту.

Як повідомив італійський політик Стефано Ло Русо у Фейсбуці, трирічна дитина мала небезпеку загинути, якби не героїчний вчинок чоловіка.

Він зазначив, що пропонуватиме місцевій владі нагородити Маттіа Агуцці за громадянські заслуги – на знак подяки від міста та визнання його мужнього та неоціненного жесту.

Голова Ради міністрів Італійської Республіки Джорджія Мелоні у Твіттері теж прокоментувала вчинок героя: “Історія маленької дівчинки, яка випала з 5-го поверху балкона будинку в Турині, могла обернутися трагедією. Але завдяки швидкості Маттіа Агуцці, який побачив її падіння і схопив її в повітрі, її життя було врятовано. Велика шана і вдячність цьому молодому герою”.

Стало відомо, що днями Маттіа Агуцці зі своєю дівчиною у Турині вийшов купити хліба, як раптом почув крики про допомогу. Він побачив маленьку дівчинку, що вилізла на карниз. Дівчинка продовжувала нахилятися, її ноги були вже у повітрі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Коли ж чоловік зрозумів, що дитина от-от впаде, він приблизно розрахував траєкторію паління та підготувався її ловити.

Коли дитина падала, чоловік простягнув руки та вхопив дівчинку, разом вони впали на землю. Дитину ушпиталили, лікарі сказали, що у неї все добре зі здоров’ям.