Андрій Доманський багато років був фактично обличчям українського телебачення. Ім’я ведучого було на устах у багатьох, а сам він не сходив із телеекранів, але зараз про знаменитість нічого не чути.

Після початку повномасштабного вторгнення Доманський видалив профілі у всіх соцмережах і пішов у тінь. Таким чином, ведучий, ймовірно, намагається уникнути хейту, який може на нього обрушитися через його політичну позицію.

Справа в тому, що раніше ведучий активно пропагував ідеї «російського світу». Війна змусила зірку «перевзутися» — після 24 лютого Доманський раптово полюбив українську та почав розповідати про непереможних воїнів ЗСУ.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Втім, співвітчизники такої трансформації не оцінили. Де зараз знаходиться ведучий – невідомо.

Єдина активність, яка пов’язана з Доманським – це YouTube-канал «Готуємо разом». Там регулярно виходять ролики за участю ведучого. Причому виключно російською.