У російській столиці проводять масову евакуацію із “Москва-Сіті” після того, як надійшов анонімний дзвінок про невідомий безпілотник. Після цього вивели кілька тисяч людей.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza та інші ЗМІ, показавши фото та відео з місця інциденту.

Повідомлення надійшло анонімно до адміністрації “Москва-Сіті”. З вежі А було введено близько двох тисяч людей. Згодом повідомили, що загрози для їхнього життя та здоров’я немає.

Нагадаємо, що вночі 18 серпня у центрі Москви невідомий ударний безпілотник пошкодив одну з будівель в районі “Москва-Сіті”. Російська влада одразу звинуватила в усьому Україну.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Очевидці розповіли, що чули вибух. Після цього екстрені служби та медики вирушили на місце події, а набережну біля “Москви-Сіті” перекрили.

ЗМІ зауважили, що внаслідок атаки БПЛА у 8 павільйоні Експоцентру у Москві стався обвал на 30 кв. метрах. Інформація про постраждалих відсутня.