М’ясо є невід’ємною частиною раціону мільйонів людей, але багато хто досі не знає, якому виду віддавати перевагу. Хтось не уявляє собі прийом їжі без курятини, а хтось просто обожнює свинину чи яловичину.

Але взагалі-то, рекордсменом за наявністю корисних речовин не є жоден із перерахованих вище сортів м’яса. Справжнім чемпіоном у цій сфері вважається кролятина.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Пояснюється це досить просто – у м’ясі кролика дуже багато білка, яке добре засвоюється організмом майже до кінця (на 90%).

Крім того, кролятина вважається низькокалорійною їжею і, до того ж, вона багата на вітаміни групи В.